Ondanks het feit dat wij proberen het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming te voorkomen, is het niet altijd mogelijk de rechthebbende te achterhalen. Als u meent rechten te hebben op door ons gebruikt materiaal, verzoeken wij u contact op te nemen ons.

Deze site is niet bedoeld om de oorlog, of welke strijdende partij dan ook te verheerlijken! Wij proberen een objectief beeld te geven van de bouw en ontwikkeling van de Atlantikwall, ofwel de verdedigingslijn die gebouwd is. Het is puur interesse voor de geschiedenis en opbouw van dit enorme verdedigingswerk, en willen dit met u delen middels deze website.

Iedereen heeft wel eens een bunker gezien, maar weinigen beseffen dat die ene bunker deel uitmaakte van een complete stelling. Op deze site geven wij een zo compleet mogelijk beeld van deze stellingen.

Aanstootgevend materiaal (Nazi symbolen, tekens, foto's e.d.) zullen wij niet plaatsen ! Ook zullen er geen links geplaatst worden naar, in onze ogen, foute websites.

Bunkerhistorie.nl